08•05•2018 Leuven [B] To Memling

Psallentes020418_7850C Foto Marcel Van Coile

Op dinsdag 8 mei ter Begijnhofkerk Leuven: de Martinus-mis van Jacob Obrecht, in het kader van het grotere Psallentes-project ‘To Memling’. Een organisatie van Convento! Tickets vooraf kopen is veel interessanter dan op de dag zelf — doe het hier.

Met Kerlijne Van Nevel, Gunther Vandeven, José Pizarro, Peter Maus, Elisabeth Colson, Veerle Van Roosbroeck, Diederik Rooker, Rob Cuppens, Sarah Van Mol, Steve Dugardin en Hendrik Vanden Abeele. Niet op de foto: Michaela Riener, Bart Uvyn en Bart Jacobs.

Foto Marcel Van Coile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: