22•04•2018 Heverlee [B] Hildegard von Bingen

hotel Sarah A - Amelie - Kerlijne - Sarah VM - Babrara - Lisa

Op Erfgoeddag (zondag 22 april 2018) in het Huis van de Polyfonie te Heverlee (Abdij van Park): zangeressen van Psallentes, en Hendrik Vanden Abeele, presenteren een half uurtje Hildegard von Bingen. Er wordt gezongen uit de Dendermonde codex en er wordt toegelicht. Thema van de Erfgoeddag is ‘kiezen’ — wel, bij het uitvoeren van muziek van Hildegard von Bingen moeten veel keuzes gemaakt worden, dat klopt. Daarover dus een ‘lecture-performance’. Zes tijdstippen om uit te kiezen: 12u, 13u, 14u, 15u, 16u, 17u. Welkom! ‘t Is gratis maar niet goedkoop!

Foto Wouter Van Vaerenbergh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: