02•07•2016 Gent [B] Seizoen afsluiten

Triptycha. Psallentes. Hendrik Vanden Abeele

Morgen zaterdag 2 juli 2016 sluiten we het mooi gevulde seizoen 2015-2016 af met een Triptycha-sessie op Meer Stemmig Gent. Het programma is geboren in Gent, ten tijde van de tentoonstelling Mystieke Muziek, en komt er nu nog eens thuis — laat op een zaterdagavond.

Niet alleen is dit een seizoensafsluiter, we sluiten ook gewoon de dag af. Een dag vol mooie muziek met fijne ensembles. Als je het ons vraagt is een dagje Gent morgen een uitstekend idee om de zomermaanden mee aan te vatten.

Het moge dan wel onze seizoensafsluiter zijn, we gaan toch nog een een beetje doorwerken, met nog eens een opname in Wallonië. Dan nemen we wat vakantie, en we zijn terug op 14 augustus in de abdij van Maredret.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: