10•10•2015 Ename [B] Triptycha

Ename Flyer. Paallentes Hendrik Vanden Abeele.

Laatste kans dit jaar om een volledige Triptycha te aanhoren: in de Sint-Laurentiuskerk te Ename bij Oudenaarde. Zaterdag 10 oktober 2015 om 20u. Triptycha is het project waarmee Psallentes het thema Zingende Engelen exploreert. Dit programma bevat negen drieluiken met gregoriaans en polyfonie. De polyfonie is twee- en driestemmig en is van onder meer Josquin Desprez, Johannes Ockeghem en Adriaan Willaert. Info en tickets hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: