26•09•2015 Ruiselede [B] Triptycha

Illud Mane Psallentes Triptycha Hendrik Vanden Abeele

Voor de integrale première van Psallentes’ drieluikenprogramma Triptycha moet je morgen zaterdag 26 september 2015 naar de stemmige kapel van het klooster Onze Lieve Vrouw van Zeven Weeën te Ruiselede. Met de mannen van Psallentes zijn we er al eens geweest met het Tota Pulchra Es project, en de vrouwelijke versie van Psallentes kon dus niet achterop blijven. Triptycha: negen drieluiken met als uitgangspunt ‘wat zingen die engelen daar op de panelen van het Lam Gods?’. Komt dat horen!

Psallentes Ruiselede 26 september 2015 Boekenlegger

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: