22•09•2015 Hendrik Vanden Abeele op Klara, Pompidou

Hendrik Vanden Abeele op Pompidou, Klara

Dinsdag 22 september is Hendrik Vanden Abeele samen met de Nederlandse Rusland-kenner Olaf Koens te gast bij Kurt Van Eeghem, op Pompidou (Klara) tussen 17u en 18u.

“Drukke tijden voor het ensemble Psallentes. Op Musica Divina stellen ze de CD Beghinae voor, met muziek uit het Turnhoutse begijnhof. Eerder deze maand verdiepten ze zich in een Doorniks handschrift. En ondertussen loopt in het Caermersklooster de expo Mystieke Muziek, een onderzoek naar de muziek die de engelen op het Lam Gods zingen. Daarover is de CD Trypticha op komst. Een gesprek met artistiek leider Hendrik Vanden Abeele dringt zich op. De Nederlandse journalist Olaf Koens maakt een round-up van zijn jaren als correspondent in Moskou, in het nieuwe boek Oorlog en Kermis.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: