15•8•2015 Bever [B] Trage Mater Doloribus

Psallentes. Mater Doloribus.

Morgen zaterdag, 15 augustus 2015, is Psallentes te gast op het Musica Sacra festival te Bever. We gaan vroeg uit de veren: ons ochtendlijk zingen start om 6u30 (sic). Drie Psallentes-mannen reciteren onophoudelijk psalmverzen, terwijl drie Psallentes-vrouwen er een traag melodieus sausje bovenop leggen, dat ze haalden uit het Mater Doloribus-programma dat volgende week te Antwerpen in première gaat. Drie kwartier bezwering tijdens het opstaan van de zon: voorwaar de perfecte seizoenstarter. Meer info hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: