27•06•2015 Workshop gregoriaans @ Meer Stemmig Gent

Meer Stemmig Gent. Workshop Hendrik Vanden Abeele

Op zaterdag 27 juni 2015 is er te Gent weer de “Dag van de Polyfonie” te beleven, onder de inmiddels goed bekende noemer Meer Stemmig Gent. Om de dag gezond te beginnen zet je eerst je stem en je oren open in een korte workshop (11u-13u) onder leiding van Hendrik Vanden Abeele. We bekijken rechtstreeks uit het manuscript B-Br 215-216 (‘t is te zeggen: via de digitale versie ervan) het gregoriaans rond het thema Zeven Smarten van Maria, een typisch Vlaams-Bourgondische devotie. Meer info en inschrijving hier.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: