15•11•2014 Bergen op Zoom [NL] Abbé Liszt [FREE SAMPLE CD]

IMG_7539

[NL] Het symposium ‘Liszt meets Ibach’ wordt op zaterdag 15 november in de Getrudiskerk te Bergen op Zoom afgesloten met een concert door studenten van de conservatoria van Antwerpen en Tilburg op het Ibach-orgel, en Joris Verdin met het ensemble Psallentes onder leiding van Hendrik Vanden Abeele. Eerder maakten Joris Verdin en Psallentes in de Gertrudiskerk een opname met Liszt-werken. Een voorproefje van deze cd-productie (27 minuten Liszt-muziek) wordt gratis aan elke bezoeker uitgereikt. Het slotconcert begint om 20.00 uur. Toegang bedraagt € 10.

[ENG] Saturday 15 November 2014 at Gertrudiskerk Bergen op Zoom: presentation of Sample CD Abbé Liszt — Joris Verdin & Psallentes — Full double CD expected Spring 2015 — Franz Liszt (1811-1886) — 1 Sposalizio (Trauung) — 2 O sacrum convivium — 3 Andante religioso — 4 Nun danket alle Gott — Joris Verdin at the 1864 Ibach 2011 Verschueren organ, Gertrudiskerk, Bergen op Zoom (tracks 1 & 3), a Victor Mustel Harmonium (Paris, ca. 1870, collection Joris Verdin, track 2), and the 1881 Dalstein et Hærpfer organ, Saint-Sébastien, Nancy (track 4) — With Françoise Masset, soprano, and the ensemble Psallentes directed by Hendrik Vanden Abeele — Recorded at the Gertrudiskerk, Bergen op Zoom [NL] (1-3) and the Eglise Saint-Sébastien, Nancy [FR] (4) — Recorded by Harry De Winde with the artistic assistance of Annelies Focquaert (Nancy) and Hendrik Vanden Abeele (Bergen op Zoom) — Production and copyright Le Bricoleur 2014 LBCD06 — With the support of the Flemish authorities — http://www.jorisverdin.comhttp://www.psallentes.comhttp://www.francoisemasset.comhttp://www.le-bricoleur.be

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: