06•09•2014 Utrecht [B] Festival Oude Muziek — Workshop Gregoriaans (UITVERKOCHT)

 

 

 

Psallentes Workshop Utrecht Hendrik Vanden Abeele

[NL] Zaterdag 6 september 2014: workshop gregoriaans op het Festival Oude Muziek te Utrecht. Helaas uitverkocht. Maar dan doen we dat nog eens een keertje over ergens anders! Komen luisteren naar het toonmoment om 14u kan dan weer wel, dus heel hartelijk welkom! O ja, er staat over mezelf, Hendrik, dat ik alles weet over gregoriaans. Dat is dus een overstatement hé!

[ENG] Workshop plainchant at Utrecht’s Festival Oude Muziek. Sold out, unfortunately. We’ll arrange something similar, I hope. If you’re in Utrecht on Saturday, drop by at 14h for a small fringe concert. Welcome!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: