08•05•2014 Heverlee [B] Tsgrooten in Actie

[NL] Op 8 mei 2014 presenteert Psallentes te Heverlee, Parkabdij, de productie Tsgrooten in Actie. Het antifonarium Tsgrooten behoort tot de Vlaamse topstukken. Het is een groot en indrukwekkend boek vol gregoriaans, en de mannen van Psallentes zingen uit een levensgrote facsimile ervan. Enkele dames van Psallentes doen ondertussen aan psalmodie. Samen polyfoneren ze op muziek van Guillaume Dufay. Een sfeervolle avond in een mooie kerk op een fantastische site. Onderdeel van het Leuvense festival Passie van de Stemmen. Er zijn niet zo heel veel kaarten meer! Meer info, en tickets? Hier!

Psallentes op Passie van de Stemmen Leuven 2014 Hendrik Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: