06•12•2013 Rhoon [NL] KONINGSKIND – Vrijkaartjes hier / Free tickets here

[ENG] We would like to meet you at the Hervormde Kerk of Rhoon (a nice little village south of Rotterdam, in The Netherlands), at 9pm on 6 December 2013. It’s the first night of our wintery production Koningskind (Royal Offspring), with songs by the mystic Hadewijch, and other Latin and Middle Dutch songs taken from the tradition of the Modern Devotion. A bit Christmassy, but not too much. Order your tickets here. However, if you have inscribed to the mailinglist of this blogsite, AND you send a mail confirming your request to info@psallentes.be (or reply to this message here), AND you are among the first ten people doing this, a free ticket is awarded. Go! See you then!

[NL] We willen je graag ontmoeten in de mooie Hervormde Kerk te Rhoon (een gezellig dorpje ten zuiden van Rotterdam, Nederland), om 9u ‘s avonds op 6 december 2013. Dan kun je daar de première beleven van onze nieuwe winterproductie, Koningskind. Liederen van de mystica Hadewijch, en ook Latijnse en Middelnederlandse liederen uit de traditie van de Moderne Devotie. Een beetje Kerstachtig, maar niet te veel. Bestel je tickets hier. Maar, als je ingeschreven bent op deze blogsite, EN je stuurt een mailtje naar info@psallentes.be (of je antwoordt hier op dit bericht), EN je bent bij de eerste tien mensen die dit doen, dan krijg je een gratis ticket van ons. Het mooiste Sinterklaas-geschenk, niet? Tot dan!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: