22•09•12 Sint-Truiden [B] Psallentes♀ @ Canto Aperto Festival

Zaterdag/Saturday 22 September 2012, Sint-Truiden Begijnhofkerk, 22h.

[NL] Het nieuwe festival voor gregoriaans presenteert op iets meer dan twee dagen een tiental evenementen op zes locaties in de stad. Op zaterdagavond om 22u is het de beurt aan de zangeressen van Psallentes. Zij scannen het manuscript NL-KB 70 E 4 op gezangen voor het oude officie van Corpus Christi – of Fête-Dieu. Warm aanbevolen.

[ENG] Ten events on six different locations in Sint-Truiden: the new chant festival Canto Aperto is born. Saturday night at ten, the singers of Psallentes will perform a scan of the NL-KB 70 E 4. The manuscript from Tongeren holds an old office for Corpus Christi – or Fête-Dieu as it is known in French. Listen!

Canto Aperto Festival

Sint-Truiden Canto Aperto Locaties Psallentes

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: