15•08•12 Bever [B] de Mariale Zonsopgang

In het kader van ‘wat hebben we gemist’: voor één keer een aankondiging van een concert dat reeds achter de rug is. (Psallentes.com was even op vakantie, waarvan we geen spijt hebben, maar waarvoor we ons in het kader van deze vijgen na Pasen oprecht verontschuldigen bij u, onze trouwe volger!)

Woensdag 15 augustus 2012 zag de vervulling van onze jaarlijkse belofte aan Rosario te Bever: daar begeleidden we de Mariale zonsopgang met fijne gezangen uit Vlaamse, Nederlandse en Spaanse handschriften uit de vijftiende en zestiende eeuw. Het evenement was dit jaar in handen van de Psallentes zangeressen.

Psallentes Rosario Bever Mariaal 15 agustus Hendrik Vanden Abeele

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: